torsdag 25 juli 2013

Summa 903

Att ha feber, hosta och en rejäl förkylning i den här värmen är inte trevligt! Ursäkta, jag behövde bara få beklaga mig lite. Jag orkar inte koncentrera mig nog att vare sig läsa eller skriva blogginlägg, däremot har jag lyckats uppdatera min lista på bokhyllan.com. 903 böcker (faktalitteratur och barnböcker ej inräknade) tycks någon ha lyckats släpa hem till detta hus. Eftersom jag mestadels handlar på nätet är det dock inte mina, utan brevbärarens, biceps som vittnar om läsningens tyngd.

Förutom listan på bokhyllan har jag även ett excelark med lite mer info om mina böcker, t ex författarens kön, ursprung o s v. Just nu är båda listorna uppdaterade, högsta betyg till mig. Antalet olästa böcker är dock närmare en tredjedel (do the math yourselves) vilket känns lite betungande. Fast tro inte att detta frestar mig till något tossigt löfte om köpstopp. Nej minsann, bättre att jag köper böcker än något annat obehövligt. Men jag ska försöka prioritera att läsa lite ur den egna hyllan...

2 kommentarer:

  1. Krya på dig!! Det ser rätt likadant ut här men nej inga köpstopp försöker bara begränsa mig lite och borde läsa mer för verkar vara massa bra olästa böcker här hemma :)

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att ha så många böcker hemma när lässuget drabbar en :)

    SvaraRadera