måndag 8 juli 2013

Semestersnack

Det blev inget läst och inget bloggat förra veckan. Jo förresten, lite facklitteratur läste jag - Vilse i skolan av Ross Greene - en härlig bok om hur man kan se på barns s k beteendeproblem. Förra veckan var den sista på min gamla arbetsplats barn- och ungdomshabiliteringen. Det känns vemodigt att lämna en arbetsplats jag trivts så bra på, men helt klart dags för mig att göra något nytt. Efter semestern börjar jag arbeta som skolpsykolog i stället. Det ska bli spännande att vistas i en helt ny miljö. Nåja ny och ny, men det var i alla fall ett bra tag sedan jag gick i grundskolan.

På läsfronten hoppas jag att det ska hända en del den kommande veckan. Jag har ett par noveller och en roman att recensera. Och en biografi om Agnes von Krusenstjerna att läsa. Och lite annat smått och gott.

Det blir ingen Tematrio den här veckan, men kom tillbaks nästa får då har jag en på lut. Jag kan väl redan nu avslöja att temat blir franskt...


3 kommentarer:

 1. Jag blir så himla glad att det blir franskt! Har faktiskt suttit och funderat på vilka böcker jag ska ta med, eftersom jag misstänkte att det skulle bli ett sådant tema kring deras nationaldag ;) Jag har läst så mycket bra franskt på sista tiden.

  SvaraRadera
 2. Oj, franskt...Måste genast läsa "Hallå, Lättja", då har jag åtminstone läst två franska böcker (Igelkottens elegans läst jag förra året) innan tematrion dyker upp... ;-) Fast jag har ju läst nån Anais Nin, och lite Sartre, nnär jag var ung och svår...

  SvaraRadera
 3. Franskt jesus,det blir svårt. Får se om jag kan blogga från platsen jag är på. Trevlig semester och Lycka till med nya jobbet
  Mia

  SvaraRadera