onsdag 12 juni 2013

Nya recex

 
Efter att nästan inte recenserat något under hela våren har jag nu fått lite hybris och bett om massor av recex. Tänk, jag hade nästan glömt hur mycket jag gillar att läsa. Man ska verkligen vara försiktig med att läsa litteraturvetenskap, det kan ta död på läslusten hos den mest hängivna läsare. Jag kom visst undan med blotta förskräckelsen (inte för att det kommer att hindra mig från att fortsätta plugga...).

6 kommentarer:

 1. Så olika det kan vara, litt vet fick mig att verkligen börja läsa på ett nytt sätt och förstå det jag läste. Jag blev särskilt intresserad av intertextualitet, eftersom jag förstod att väldigt mycket var sagt redan under antiken. Fascinerande!
  Men kul att du kommer igen......

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Hoppas du får en trevlig lässommar!

  SvaraRadera
 3. Vad snygga de är, novellerna!

  SvaraRadera
 4. Bokklubben vid livets slut är en riktig pärla.

  SvaraRadera