fredag 1 februari 2013

Mörk Jord

Jag har börjat lyssna till Mörk Jord av Belinda Bauer, men jag vet inte om detta funkar. Boken handlar om tolvårige Steven, som försöker hitta sin mördade morbrors lik genom att ta kontakt med den för brottet dömde pedofilen och barnamördaren Avery. Jag har nu lyssnat en bit in i boken och den känns väldigt ruggig, lite för otäck för mig. Är detta en bok som blir väldigt spännande? Den är välskriven och säkert bra i sin genre, men jag känner mig lite rädd...

11 kommentarer:

 1. Jag gillade Mörk Jord på sätt och vis, men den var lite för mörk/otäck/otrevlig för mig faktiskt. Men välskriven! Jag tyckte nog att den var lika spännande hela tiden, det hände inget särskilt med tempot tyckte jag.

  SvaraRadera
 2. Läste en recension av denna på en annan blogg nylit - tror det var Breakfast Bookclub och fick grava ångest attacker - vet inte om jag skulle klara av den

  SvaraRadera
 3. Om du frågar mig är den spännande mest hela tiden men den blir aldrig för spännande. Men jag kanske inte är rätt person att fråga? :-)

  SvaraRadera
 4. Det blir ganska spännande men inte för otäckt för mig. Är inte så lättskrämd dock!!

  SvaraRadera
 5. Den är riktigt bra, du blir nog inte besviken :)

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte att den var väldigt spännande men visst är den otäck på vissa ställen :)

  SvaraRadera
 7. Den är hemskt bra. Lyssna vidare!

  SvaraRadera
 8. Eftersom så många är positiva gör jag ett försök. Men jag håller er ansvariga om jag får mardrömmar ;)

  SvaraRadera
 9. Den är otäck men väl värd att uthärda. Vill dock ej komma med några spoilers...

  SvaraRadera
 10. Tyvärr så tröttnar man fort på Belinda Bauers böcker. Förutom att de är totalt orealistiska så är de olika böckerna så hårt knutna till varandra, vilket inte är lyckat.

  SvaraRadera