söndag 5 augusti 2012

Klassikerköp

Även om sommaren sakta går mot sitt slut finns det ingen anledning att sluta köpa och läsa klassiker. Hitom himlen och Översten får inga brev kunde jag inte låta bli att köpa trots att jag redan har dem i andra utgåvor. Men de här är så fina. Jag tycker också mycket om Bakhålls utgåvor och passade på att lägga beslag på Den gamle och havet och Dr Jekyll och mr Hyde. Binu och Divisadero åkte med för de var riktigt billiga.


4 kommentarer:

 1. Dr Jekyll och Mr Hyde är en sån där klassiker jag läste i tonåren och älskade. Det här med klassiker har gett lite mersmak så även jag kommer nog att läsa enstaka klassiker efter att utmaningen är över, men först ska jag väl läsa en sista klassiker till utmaningen. Får se vilken det blir!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att höra att läsutmaningen gett mersmak :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Kul att höra, jag har inte sett så många som läst den.

   Radera