fredag 10 februari 2012

Project Runway, 8

Nu har min favoritdokusåpa äntligen börjat igen. Jag tycker att det är kul att följa alla begåvade designers som kämpar för att få till det med knappa medel och ont om tid. Hittills denna säsong finns en deltagare som varit outstanding, men här finns allt en hel del andra som nog kommer att växa under seriens gång. Gillar ni Project Runway? Eller någon annan såpa?

6 kommentarer:

 1. Missade säsongstarten så jag måste försöka se ikapp för jag gillar verkligen PR och de oerhört duktiga och kreativa deltagarna. Den och So you think you can dance är de såpor jag brukar fastna i.

  SvaraRadera
 2. Jag älskar verkligen Project Runway och blev så glad när jag såg att det börjat igen. När jag dessutom insåg att det finns på TV3Play (har inte trean) blev jag ännu gladare. Tjoho!

  SvaraRadera
 3. Älskar den och sambon gillar den också så det är extra kul att titta när vi kan dela upplevelsen.

  SvaraRadera
 4. Ser ibland till och med repriserna av PR, det var trösten när influensan däckade mig i höstas... Eftermiddagar med Project Runway

  SvaraRadera
 5. Älskar Project! Tittar till och med glatt på repriserna av gamla säsonger på eftermiddagarna. Tittar en del på andra realityserier också, men Project är bäst.

  SvaraRadera
 6. Här är en till som också tittar på gamla repriser när tiden så medger :-)

  SvaraRadera