måndag 27 februari 2012

Bokhyllestädning

Ojoj, en så'n bokhyllestädhelg jag haft! Det hela började med att jag köpte en fin string pockethylla, (bild kommer snart :-) Detta ledde ju till att jag fick sortera om lite och dra fram alla böcker jag haft undanstoppade i skåp. För att få bättre plats kom jag på att det kanske var dags att sätta in gamla foton i album.... Det tog naturligtvis två dagar att bli färdig med. Därefter var det dags att återgå till böckerna. Fram med allt! Maken kom då med den strålande idén att han skall bygga mig en bokhylla i en dörröppning vi stängt igen (för att få plats med en bokhylla på andra sidan så klart). Helt plötsligt kommer jag att få 7 hyllmeter bokhylla! Fröjdas med mig! Dessvärre är absoluta merparten redan intecknad av undangömda böcker som nu skall ut och luftas igen.

Som ni kanske förstår har jag inte hunnit med att göra ngn Tematrio, men det kommer en senare.

4 kommentarer:

 1. Härligt, man kan aldrig har för mycket bokhyllor ;)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Visst är det härligt med nya bokhyllor. Det börjar bli trångt i mina hyllor nu.

  SvaraRadera
 3. Hurra! Det låter sannerligen fantastiskt. Här måste vi tyvärr använda alla dörrar, annars hade jag lätt gjort om dem till bokhyllor! :)

  SvaraRadera
 4. Låter härligt. Jag vill också ha det! Utom klista foton.

  SvaraRadera