fredag 27 maj 2011

Morsdagspresent lite i förväg


Idag har det varken blivit läst eller bloggat. Idag har jag i stället konfigurerat världens bästa morsdagspresent - en splitter ny dator.

Jag vet ju att ni egentligen inte är så datornördiga och intresserade av specifikationer, men det är jag så ni får stå ut :-)


Processor: Intel Core i5-650 3,2GHz
Minne: 6GB DDR3 (Max. 16GB)
Hårddisk: 1000GB S-ATA (7200rpm)
Grafik: ATI Radeon HD6570 2GB
Övrigt: DVD-brännare DL, stöd för LightScribe, HDMI, VGA, DVI, GB-LAN, 7.1 ljud, 8 x USB 2.0, firewire, 15i1-kortläsare,
Operativsystem: Windows 7 Home Premium 64-bitars

Till denna finfina maskin medföljde även en ny snygg skärm, Adobe Photoshop Elements 9, Officeprogrammen och - sist men inte minst - SIMS 3! Jag ska börja spela lite igen.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det är kul med datorspecifikationer och blev av någon anledning väldigt glad av att se en stationär dator. Nuförtiden verkar alla bara skaffa bärbart.

  SvaraRadera
 2. Ja, bärbara är ju lite mer flexibla och kan tas med överallt ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis på mors dag! Vilken grym present, photoshop elements är skoj att leka med...

  SvaraRadera
 4. Sims 3 låter livsfarligt. Sluta inte blogga helt är du snäll.

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag avundsjuk. Visst fick jag frukost på sängen och fina blommor, men en ny dator hade ju inte suttit fel.

  SvaraRadera
 6. Grattis på Mors dag, åh jag älskar nya datorer. Min är ny sedan i höstas.

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till ny dator! Och till Sims! Jag blir väldigt inspirerad att spela lite själv, härhemma; har långt ifrån spelat klart Sims3 (det kom lite liv emellan)!

  SvaraRadera
 8. Lyxen med 8 usb-portar! Det är nog enda nackdelen med min lilla bärbara älskling, begränsningen i att bara ha två. Man kan inte ha externt tangentbord, mus och ritplatta inkopplat samtidigt. Och skulle man vilja skriva ut saker eller lägga in bilder från mobilen blir det ett joxande och fixande... Bra present dock - blir jag någon gång mor i framtiden ska jag starkt yrka på att mors dag firas med dator :)

  SvaraRadera