torsdag 19 maj 2011

Fint i brevlådan


Tänk om det ändå såg ut så här i postlådan varje dag. En lättläst tidsskrift och två bra böcker. Och inga räkningar! Vi Läser ögnade jag igenom redan igår. Där fanns en del jag vill kika lite närmare på, t ex artikeln om Nina Bouraoui. Från Brombergs fanns två recensionsböcker, Det stora huset av Nicole Krauss och Den omoraliske av André Gide. Krauss blev en favorit hos mig då jag läste Kärlekens historia, jag har därför höga förväntningar på Det stora huset. Gide ska bli spännande att läsa, Den omoraliske ansågs chockerande då den kom ut 1902. Och det är faktiskt hög tid för mig att läsa en ny Nobelpristagare.

5 kommentarer:

 1. Jag öppnar alltid postlådan med en kombination av förväntan och bävan...snart 40 år gammal spanar jag fortfarande efter postbilen...

  SvaraRadera
 2. Min post idag bestod av rundstickor. Jag har beställt Krauss´ Kärlekens historia på bibblan. Alla böcker kan jag inte köpa. Har läst Oscar & Lucinda klart. Här kommer min länk till den: http://kajsastina.blogspot.com/2011/05/oscar-lucinda-bokresan-jorden-runt-3.html

  Fortsätter nu med towards another summer. Sedan blir det Krauss bok.

  SvaraRadera
 3. Jag hämtar också posten varje dag med hopp och förväntan :-)

  Jag köper heller inte allt kajsastina, jag lånar massor av cd-nöcker på bibblan.

  SvaraRadera
 4. Läste en Gide tidigare i år men var inte särskilt impad baserad på den ende boken.
  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/01/vatikanens-kallare.html

  SvaraRadera