söndag 20 februari 2011

Oväntade paket

Dottern har ensidigt valt Nalle Puh som kvällsläsning under en lång tid nu. Därför har jag skrivit mindre om barnböcker än tidigare och vi har inte heller bett att få några böcker att recensera. Men, nu tycks förlagen tycka att det är hög tid för dottern att bredda sin bokkonsumtion igen, inte mindre än tre paket har vi lite överraskande fått i brevlådan den senaste tiden.

Natur & Kultur har skickat oss ett gäng lättlästa böcker, som dottern ganska snart kan börja att läsa själv. Olika förlag har skickat några bilderböcker, bl a en som jag tror att jag kommer att gilla - Jag vill ha baklava. Ja, vem skulle inte vilja ha baklava, det är nästan det godaste jag vet. Sagolikt förlag har skickat oss härliga boken om Junior som börjar förskolan. Så roligt, vi har tidigare recenserat första boken om Junior, Jösta & Johan.

2 kommentarer: