onsdag 19 januari 2011

Bokköp


Vem kunde motstå att införskaffa The Night Bookmobile av Audrey Niffenegger efter att ha läst Bokbabbels lyriska omdöme? Inte jag i alla fall. Det var väl dessutom hög tid att åter bekanta sig med en serieroman, än mer lyckat att jag nu får lätt att bryta min fåniga barriär mot att läsa på engelska. Jag har bläddrat lite i boken och den är verkligen fin.

En av förra årets bästa böcker var Utrensning av Sofi Oksanen, den måste naturligtvis finnas även i min bokhylla.

4 kommentarer:

 1. Tummen upp säger jag och hoppas du gillar! Och lite finsk litteratur bredvid, även andra tummen åker upp!

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa om dig och bloggen i Kattis&Co! =)

  SvaraRadera
 3. Två tummar, helt OK :-)

  Blir nyfiken Ellison då jag själv inte sett tidningen ännu. Får du den extra tidigt?

  SvaraRadera
 4. Japp jobbar på Forma som ger ut tidningen så vi får se den och en hel del andra trevliga tidningar lite i förväg :) Hoppas du får den i dina händer snart också!

  SvaraRadera