torsdag 23 september 2010

Bloggfika

En sådan bra dag det varit idag! Resan till Göteborg gick bra och på vägen började jag läsa två nya böcker. Fast en lyssnade jag på, det var Christian Mørks roman Darling Jim. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, kunde inte lyssna så länge eftersom dottern blev nyfiken och ville vara med. Boken är i alla fall inte barntillåten. I stället började jag läsa Andarnas hus av Isabel Allende och detta är en roman som får mig att jubla högt. Ser fram emot att läsa mer innan sängen kallar.

Klockan 16.00 var det äntligen dags att träffa de andra bokbloggarna. (Länkar till alla kommer senare.) Det var så klart jättekul att träffas och vi hade mycket att prata om. De andra hade ju varit på mässan redan idag och jag lyssnade avundsjukt på allas bokfynd, kändisträffar och seminarier. Men, i morgon är det ju min tur, då ska jag inleda årets Bokmässa på riktigt :-)

6 kommentarer:

 1. Ha det riktigt mysigt på bokmässan.
  Hoppas att du får tag i några av titlarna på antikvariat delen.
  Kram:)

  SvaraRadera
 2. Skulle gjerne ha vært der jeg også... Håper dere får det veldig hyggelig, og så ser jeg fram til å lese om bokmässan isteden...!

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte Darling Jim var helt fantastisk, men barntillåten, det är den definitivt inte. Andarnas hus är en av mina favoritböcker alla kategorier. Har läst den flera gånger. Ha en bra bokmässa, jag är mycket, mycket avundsjuk på alla som är där.

  SvaraRadera
 4. Det var kul att träffas igår! Jag önskar att jag hade en dag till på mässan nu efter att ha hört vilka fynd alla andra gjort och sett... Nästa år ska jag minsann göra en tvådagars, minst...

  SvaraRadera
 5. Trevligt att träffas på bloggfikat! Har även jag börjat fundera på årets nobelpristagare, men som jag sa är jag dessvärre mycket anglosaxiskt inriktad. Blev imponerad av dina mycket bredare läsvanor.

  SvaraRadera
 6. Så himla roligt att ses! Ser fram emot nästa år och alla rapporter man ska läsa. Ska få ihop min också så småningom.

  SvaraRadera