fredag 10 september 2010

Beautiful Bloggers

 
Majoriteten av oss bloggare är snälla, trevliga människor och vi gillar att ge varandra uppskattning och små belöningar. Idag blev jag glatt överraskad av att upptäcka att jag fått en fin utmärkelse både från Enligt O och Fiktiviteter - bamsetack.

När man får en Beautiful Blogger award ska man:

♦ kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den
♦ tacka och länka till den som nominerade dig
♦ nominera sju andra bloggare och länka till dem
♦ berätta sju intressanta saker om dig själv

Nu har ju redan många fått denna fina utmärkelse, kanske råkar jag ge till ngn som redan blivit uppmärksammad. Det får ni ha överseende med i så fall.

Dora, feel-good-bobliotekarien skriver på ett lättsamt, lättläst sätt om aktuell litteratur.

Ivana Bokmanias blogg är den första jag kollar varje dag. Här finns alltid något intressant från bokvärlden.

Martina kör intressanta läsutmaningar och läser därutöver böcker jag aldrig hört talas om.

Ingrid skriver klokt och eftertänksamt om böcker jag alltid blir nyfiken på.

Butter skriver mestadels om författare jag aldrig hört talas om. Han tipsade om Jayne Anne Phillips, vilket jag är så glad för.

Violen läser massor och deltar hängivet i utmaningar. Undrar om en award kan få henne att lära sig lägga in en bild på bloggen?

Hermia tycker ofta som jag, det är väl en bra orsak att gilla någon. Dessutom skriver hon nyanserat och initierat om det hon läser.


Om mig:

♦ En gång hade jag lite småtråkigt på julafton. Så jag bestämde mig för att åka ubåt och på havets botten hittade jag ett gammalt skeppsvrak.

♦ En gång körde jag vilse i Golanhöjden. Jag passerade taggtråd, körde på minerad väg och hölls under vapenhot innan jag förstod att jag nog kört galet.

♦ En gång bodde jag och maken på bordell i Kuala Lumpur. Maken blev tillfrågad om hur många timmar han ville ha rummet och möttes av beundrande blickar då han svarade att han hade tänkt stanna några dygn.

♦ En gång träffade jag en kungason från Öst Timor. Han bjöd hem mig så jag fick träffa hans vänner och under kvällen sjöng vi Abba-sånger.

♦ En gång (den enda faktiskt) gifte jag mig på påskafton i Jerusalem.

♦ En gång fick jag en dator av en internetkompis från Australien. Hon flög hit med den.

♦ En gång (för länge sedan) spände jag fast Mitt Livs Novell på styret när jag körde min moped. Färden slutade på näsan i en potatisåker.

2 kommentarer: