måndag 16 augusti 2010

Skäms

Ja, skäms är vad jag gör. Jag har varit alldeles för bloggslö de senaste veckorna. men, nu ska det bli slut med slappandet och jag ska skriva om allt jag läst under semestern. Dessutom ska jag fortsätta med Tematrion (inlägg kommer i eftermiddag) och jag ska fixa avslutningen på Nobelalfabetet.

Jag noterar att ni dessutom haft en massa roligheter för er utan mig, ett sån't elände att missa alla lekar. Det finns något som heter jerka, som jag behöver undersöka och dessutom tycks alla posta inledningsmeningar från sina favoritböcker.

Det som hållit mig borta från bloggandet senaste veckan har varit en mycket trevlig semesterresa på västkusten och dotterns 5-årskalas. Jag har faktiskt dessutom läst ut både Den stulna romanen och Yacoubians hus, mina tankar om dessa böcker kommer lite senare. Under sommaren har jag också läst Onda stenar, 1984 och två delar av trilogin om Löwensköldarna, även dessa ska jag skriva lite om.

6 kommentarer:

 1. Det är bara friskt att vara lite bloggslö ibland då och då. Jag tror det är så man samlar på sig energin för en lång inspirerad blogghöst :)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Helena här ovan...blogguppehåll ibland är ett friskhetstecken och ska vara så utan nåt dåligt samvete. Hoppas du haft en härlig sommar och jag ser framemot dina blogginlägg framöver.

  SvaraRadera
 3. inget att skämmas över men välkommen tillbaka

  SvaraRadera
 4. Det är väl klart att du får ha semester!

  Skönt att det var en rolig anledning till att du tog ledigt.

  SvaraRadera
 5. Skämmas ska du definitivt inte göra, men jag har saknat dig!

  SvaraRadera
 6. Kjekt å ha deg tilbake igjen! Det er ikkje alltid bloggen står høgast på prioriterings- og tidsbrukslista mi heller, så eg synest det er heilt greit med ein pause.

  SvaraRadera