tisdag 17 augusti 2010

J A P

Under sommaren gjorde Vixxan och Butter mig uppmärksam på att jag helt missat en intressant amerikansk författare - Jayne Anne Phillips. Jag googlade och sökte efter bloggrecensioner på Boksök, men uppenbarligen är det fler än jag som missat J A P. Eftersom Forum gav ut hennes senaste roman Lark & Termite i våras kontaktade jag dem och bad om ett recex. Igår damp boken ner i brevlådan och därefter trängde den sig genast före ALLA de andra böckerna i läs-kön. Jag har ännu bara läst ett par sidor i romanen, men redan är det tydligt att detta är en författare utöver det vanliga. Jag hoppas att det första intrycket står sig.

3 kommentarer:

  1. Jag har läst Moderskärlek och den var nog bra, jag kommer ihåg den faktiskt så här sex år efteråt. Men det jag också kommer ihåg var att den var lite.......vad ska jag säga, sentimentalt skriven kanske. Jag har inte varit sugen på henne sen dess men men, allt är möjligt! :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kul. Petter påstod ju att jag endast har läst hennes sämsta bok, så jag är själv lite sugen på att återvända till detta författarskap. Väntar med spänning på vad du kommer skriva :-)

    SvaraRadera
  3. Än så länge är inte Lark & Termite det minsta sentimental, hoppas det håller i sig :-)

    SvaraRadera