lördag 28 augusti 2010

Dags att packa!

Dags att packa för alla som vill fortsätta på vår Jorden Runtresa! Den 1/9 avreser vi till Syd/Mellanamerika, där vi ska läsa någon/några av följande böcker: Den sista läsaren av David Toscana (Mexico), Andarnas hus av Isabel Allende (Chile), Stjärnans ögonblick av Clarice Lispector (Brasilien).

Jag har sedan tidigare läst Den sista läsaren och Stjärnans ögonblick och kan rekommendera dem varmt. Låt er dock inte luras att av formatet tro att Stjärnans ögonblick är en liten sak ni sätter i er i ett nafs - det är en roman som kräver en del av sin läsare. Själv ska jag sent omsider äntligen läsa Allendes klassiker och det ser jag fram emot. En närmare beskrivning av alla böcker får ni vi resmålets ankomst.

6 kommentarer:

 1. Uj! Synd att man inte var med på det här från början! Verkar spännande!! Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Du kan väl följa med i alla fall, man kan hoppa av och på resmålen som man vill :-)

  SvaraRadera
 3. Jag läste Den sista läsaren ifjol och önskar så att jag inte gjort det, för då hade jag haft den läsupplevelsen kvar!!!! Den var så bra.....
  Jag ska försöka läsa de två andra också, har den lilla boken hemma och tänkte faktiskt att det här går ju snabbt.....men nu inser jag att hm! det kanske inte går så snabbt som jag trodde!

  SvaraRadera
 4. Jodå här packas det för fullt.
  Ha det gott Marie:)

  SvaraRadera
 5. Jag har börjat på "Den sista läsaren" men inte haft tid att göra den rättvisa, vill kunna sjunka in i berättelsen men det har bara blivit läst ett par sidor åt gången :(

  SvaraRadera
 6. Jag har packat för en resa till Chile. Även om jag läst så himla mycket av Allende och älskar hennes berättande så har jag inte läst Andarnas hus. Och faktiskt inte heller sett filmen.

  Och Lyran, även om det inte kommit upp några recensioner på bloggen så har jag rest runt i både Asien (Jhumpa Lahiri) och Oceanien (Markus Zusak och Nya Zealand) i vår.

  SvaraRadera