onsdag 16 december 2009

Pocketnytt i huset

Här kommer en bild av lite nyheter att ställa in i pockethyllan - om jag hade haft någon. Det var dags att fylla i några luckor och läsa de mest berömda dystopierna 1984 och Du sköna nya värld. Grannländernas Kjell Westö och Hanne Örstavik har jag läst så mycket om att jag ville läsa av dem också. Utrop och Rotlös ville jag helt enkelt ha. Detta inköp spolierade helt möjligheten att minska högen av olästa böcker innan årets slut...

3 kommentarer:

 1. heja heja, dystopier är bäst! Skrev min kandidatavhandling om Brave New World och magistersuppsatsen ska handla om samma sak! :) Och Westö är ju också bra, även om jag kanske är lite partisk/patriotisk :)

  SvaraRadera
 2. Jag har hyllbrist jag med, men nu väntar jag på en snickare som ska sätta upp hyllor för allt från Muminmuggar till kläder och böcker...

  SvaraRadera
 3. Haha, ja, nya böcker verkar man alltid ha plats för, även om det finns x antal olästa därhemma.

  Lycka till med bokhyllorna :)

  SvaraRadera