söndag 13 december 2009

Min virtuella julklapp

Jag har fått en så fin julklapp av Vixxtoria och den vill jag naturligtvis visa upp. Hon skriver så fint om mig och bloggen att jag blir lite rörd. Att bloggen beskrivs som "en samlingsplats och ett vattenhål" gör mig stolt.

Boktipset Ljusets drottning av P. C. Jersild kändes "klockrent". Teman som sökande efter ursprung och adoption intresserar mig och med en Nobelpristagare och lite samhällssatir som krydda köper jag tipset direkt. Och det gjorde jag dessutom rent konkret, boken är redan beställd på Bokbörsen.

5 kommentarer:

 1. Att du samlar ihop oss mer eller mindre snurriga bokbloggare är fantastiskt! Läser Ut och stjäla hästar nu tack vare dig. Tack för det!

  SvaraRadera
 2. Tack Lilla O :-) Visst är Ut och stjäla hästar fantastisk!?

  SvaraRadera
 3. Så har jag sträckläst hela din blogg. Därför skulle det kännas lite...ja, otacksamt kanske, att lämna den utan någon kommentar. Anledningen till detta sträckläsande är att jag för tillfället lider av sömnlöshet och dessutom behöver tips på skönlitteratur eftersom jag nästan bara frossat i böcker om psykiatri och psykologi den senaste tiden. Visst fick jag ett och annat boktips av din blogg, men inte så många som jag kanske förväntat mig, antagligen helt enkelt för att vi har olika smak. Ändå lyckades din blogg fascinera mig så mycket att jag läste hela, jag tror att det är ett väldigt bra betyg. Du skriver verkligen trevligt och det märks att du har passion för böcker och ditt bloggande. Jag vet egentligen inte vad jag vill säga, mer än tack för en intressant och bra blogg!

  SvaraRadera
 4. Du ska vara stolt. Bloggen är jättefin och det finns mycket inspiration här!

  SvaraRadera
 5. Oj då Vic, jag tror knappt jag skulle orka läsa hela bloggen själv. Tack för dina fina ord.

  Tack Bea!

  SvaraRadera