söndag 20 december 2009

Hej reskamrater

Nu har ni väl fullt upp med julbestyr, men lite västeuropeisk litteratur läser ni nog ändå. Jag har läst Blindheten och Ut och stjäla hästar och ger båda två toppbetyg. Blindheten ska jag försöka skriva ihop något om senare i vecka, sedan är resandet över för min del.

Mrs Dalloway hann jag inte läsa denna gång, jag får försöka återkomma till Virginia Woolf i framtiden. Hoppas att någon av er andra tagit sig an denna berömda roman.

Hur går det för er? Är ni snart hemma?

4 kommentarer:

 1. Jo, jag är hemma och har gjort en sammanfattning här: http://violensboksida.bloggplatsen.se/2009/12/18/2297546-sammanfattning-jorden-runt-2009/

  Böckerna får man som sagt läsa om under kategorier till höger (respektive för var resa). Ett mycket givande år och jag har redan börjar göra utfärder på nästa, har just läst Den sista läsaren, måste smälta den några dar innan jag skriver om den.....:-)

  SvaraRadera
 2. Jag har bara Blindheten kvar, då jag var i Norge och England tidigare i år. Hör av mig när jag återkommer från Portugal.

  Min Nobeltips-vinst har anlänt lagom till jullovet!

  SvaraRadera
 3. Ja min Nobeltipsbok har också kommit, vågar knappt bläddra i den så snygg är den!!!! Men det är ju lite tid kvar innan den är på gång.......så jag får väl låna ett läsex! :-)

  SvaraRadera
 4. Roligt att höra att böckerna kommit fram, hoppas nu att ni kommer att tycka om dem.

  SvaraRadera