fredag 5 september 2008

Pocket & Prassel - paketdags!


Titta så mycket fint, intressant och smaskigt det fanns i mitt paket! Tack hemliga bokvän :-) Jag fick Harry Martinsons Nässlorna blomma som naturligtvis stod högt upp på min önskelista. Dessutom fick jag en till bok som jag blev jätteglad för. Mrs Pollifax tur och retur Kina tror jag blir en kul läsupplevelse. Och inte nog med detta, i paketet fanns också ett vackert bokmärke och smaskig choklad. Ett extra + dessutom för Fairtrade märkt godis.

4 kommentarer:

 1. Mrs Pollifax läste jag när jag var någonstans i tonåren; mamma fick dem via sin bokklubb. Jag minns dem som roliga och inte alls brutala eller krångliga - men hur pålitligt mitt minne är, det vet jag ju... ;-)

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du gillade paketet! Jag läste också Mrs Pollifax-böckerna för länge sen och tyckte att de var väldigt roliga =). Och den passade ju bra in på ditt Kina-tema tyckte jag!

  SvaraRadera
 3. Mrs Pollifax passar ju perfekt! Nu har jag smaskat i mig nästan allt gott, men har en del att läsa ut innan jag börjar med mina presentböcker :-)

  SvaraRadera
 4. Hmm, Mrs Polifax ger sköna minnen. Läst dessa förr, måste nog bli en omläsning för att se om de är lika bra nu...=)

  SvaraRadera