lördag 9 augusti 2008

Skrävel

Detta inlägg har inget med litteratur att göra. Men jag känner ett intensivt behov att berömma mig själv. Och har man nu en man som korthugget säger "du är alltid clever" och inte förstår att idag behövs mer, så får man väl ta till sin blogg och ropa till hela världen (eller nåja till den handfull människor som läser bloggen i alla fall). Anyway jag måste få berömma mig själv för jag har äntligen lyckats fixa mina mailbekymmer. Nu kan jag skapa (nästan) hur många mailadresser jag vill till mitt domän och få hem mailen till min dator automatiskt! Det är väl möjligt att detta inte kan jämföras med att konstruera hjulet, men för mig var det en bedrift! Klapp på axeln till mig! Och lite klappar till alla er andra som idag lyckades få till något bra.

6 kommentarer:

 1. Jag som känner dig kan ge dig många klappar på axeln. Duktig Lyra! Impad! Det måste vara skönt att ÄNTLIGEN få det hela fixat. Bra nerd reder sig själv. LOL

  SvaraRadera
 2. Ja du fattar ju hur duktig jag varit :-)

  SvaraRadera
 3. ÅH! Jag förstår dig! Jag tycker också att det är en bedrift när man bemästrar teknikens under! :o)Jag hittade hit från En stund på jorden. Jag är också en boktokig småbarnsmamma.

  Gillar verkligen ditt Kina-tema! Många bra uppslag och idéer, även till barnen!

  Kram Maja

  SvaraRadera
 4. *ler* ja jag förstår dig verkligen och ger dig gärna en klapp på axeln - när man lyckas med något som tidigare verkat helt omöjligt så förtjänar man beröm :) jag kände på samma sätt när jag lyckades "möblera om" och fixa nytt utseende på min blogg :) har läst runt en stund hos dig, hittade hit via Bokmania, och eftersom jag också är en storkonsument av böcker så lär jag hitta tillbaka... :) ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Tack Malin och välkommen hit. Din blogg är jättefin, fast barnen är ju ett strå vassare :-)

  SvaraRadera