fredag 22 augusti 2008

Lästrio - tantsnusk


FNL står för flärd, njutning och lidelse. Eller om man vill förälskelse, nöje och lyx. Man kan också säga tantsnusk. Här är en ny utmanande lästrio från Petra. Jag läste så klart en hel del av detta på 80-talet, bl a Margit Sandemo, Jean M Auel, Jackie Collins och Virginia Andrews. Det var inte så lätt att komma på tre lite mer ovanliga förslag, då de här böckerna är tämligen lika varann.

1. Dockornas dal av Jacqueline Susann handlar om tre unga kvinnor, vars karriärval leder dem till en värld fylld av sex, droger, mental sjukdom och självmord.

2. Lace av Shirley Conran handlar om sexsymbolen Lilis sökande efter sin biologiska mor. Boken handlar om sex i internatskolemiljö och hämnd.

3. På andra sidan midnatt av Sidney Sheldon handlar om den vackra flickan från slummen som blivit firad filmstjärna och har en oemotståndlig makt över männen. Men hon är besatt av tanken på hämnd.

1 kommentar:

  1. Hej! Bara en liten uppmaning, som jag glömde att nämna i mejlet till alla Pocket & Prassel-deltagare: Hör av dig till den som du ska skicka brev till! Använd en anonym mejladress eller skriv en kommentar! (Se inlägg på min blogg + kommentarer)
    Ursäkta tankspriddheten! ;-)

    SvaraRadera