tisdag 4 februari 2020

Reafynd

Jag har länge sett fram emot att göra ett stort bokinköp under rean för jag har snålat senaste året. Men jag är ju ärligt talat rätt så kräsen. Vill mestadels bara köpa klassiker. Har också hoppats kunna fynda Tessa Hadley, Lise Tremblay, Katherine Mansfield, Olga Tokarczuk och Agota Kristof. Men nästan inget jag längtat efter finns med på rean. Nåja, det blir några nytillskott i alla fall.

Ordbrodösen

Ordbrodösen - Anna Arvidsson

Vad som helst är möjligt

Vad som helst är möjligt - Elizabeth Strout

Simson

Simson - Lina Sjöberg

Djungelboken

Djungelboken - Rudyard Kipling

Jag for ner till bror

Jag for ner till bror - Karin Smirnoff

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag läste den när den var ny och gillade. Nu blev det ett presentex.

   Radera
 2. Jag hade hoppats på att Nina Wähäs Testamente skulle finna med. Men icke..

  SvaraRadera
 3. Tack för tips om Simson, den måste jag förboka. Om Strouts bok är till dig själv och du inte läst den, kommer du säkert att tycka om den. Hon är en favoritförfattare för mig och jag ser fram mot hennes nya bok som kommer snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst annat av Strout och verkligen gillat.

   Radera