söndag 21 oktober 2018

Borrelia och ljudböcker


Det var verkligen inte meningen att bara tystna här, men efter en slitsam höst då jag känt mig hängig visade det sig att jag hade borrelia. Nu har jag vilat och ätit medicin och hoppas bli piggare. Inte ett ord har jag läst, däremot har jag lyssnat på Ida Jessens två romaner och nu börjat lyssna på De vänsterhäntas förening av Nesser. Recensioner kommer när jag lyckats samla tankarna lite bättre. Jag hoppas också snart kunna läsa med ögonen så att jag blir färdig med de sista sidorna av Bannerheds Lugnet, en roman jag verkligen gillar. I morgon blir det tematrio igen, hoppas vi ses då.

8 kommentarer:

 1. Jobbigt! Jag har haft borrelia, effekterna kan sitta i länge... Hoppas du blir helt återställd och att medicinen gör dig frisk nu!

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt. Hoppas verkligen att du snart är tillbaka på banan.

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att höra men skönt att få behandling. Jag har också haft borrelia, det är inte kul! Låt det ta tid och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 4. Borrelia kan vara riktigt jobbigt. Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Fy vad jobbigt! Fantastisk bild!

  SvaraRadera
 6. Vilket elände, krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt att du råkat ut för borrelia. Hoppas det är bra nu.

  SvaraRadera