måndag 19 mars 2018

Florenzo le Beau

Vi genomgår just nu stora förändringar i familjen och det blir därför lite si och så med bloggandet. Här är vår nya familjemedlem Florenzo le Beau, han kräver en hel del ompyssling och uppmärksamhet.

7 kommentarer:

 1. Så fin! Som föredetta hästtjej och med familjemedlemmar som fortfarande har häst, så förstår jag mycket väl tidsbristen som uppstår :)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Grattis till nya familjemedlemmen!

  SvaraRadera
 3. Grattis till tillökningen i familjen!

  SvaraRadera
 4. Il est vraiment beau! (å där tog väl min skolfranska slut)

  SvaraRadera
 5. Jag kommer ofta till stallet och matar hästarna. Jag gillar verkligen att titta på dem. Och jag skulle vilja dela med dig speciella matar som används i detta stall av ryttare. Dessa är de som är löst https://bit.ly/2FfdDWk Jag köper ibland även dem för att mata djuret. Detta rekommenderades av veterinärerna själva.

  SvaraRadera