torsdag 8 februari 2018

Bokrea anno 2018

Lite böcker har jag allt köpt den här bokrean också. Men den översta, The Liars' Gospel var inte med på rean. Den bara slängde sig ner i kundvagnen, utan min förskyllan. Av de andra hade hela sex stycken länge funnits på min önskelista, så jag känner mig nöjd.

The Liars' Gospel - Alderman, Naomi
Det största brottet : offer och gärningsmän i den norska Förintelsen - Michelet, Marte
Ett litet liv - Yanagihara, Hanya
Gud hjälpe barnet - Morrison, Toni
Och Gud skapade människan : noveller inspirerade av bibelns berättelser - Axelsson, Majgull m fl
Yarden - Lundberg, Kristian
Punkserier - Kandre, Mare
En gud i spillror - Atkinson, Kate
Den blå tråden - Tyler, Anne
En kvinnas blekblå handskrift - Werfel, Franz

Har ni fyndat på bokrean i år?

4 kommentarer:

 1. Jag hittar ingenting jag vill ha på bokrean i år, känner mig helt chockad över detta. Chocken är lite mindre nu när Aldermans bok är påväg hem till mig också ;-) Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas vi båda kommer att gilla. Jag planerar att läsa en del böcker med bibelreferenser, tipsa gärna.

   Radera
  2. Det känns ju som att du läst och tipsat mig om allt jag läst i genren :-) Men har du läst Philip Pullmans ”Den gode Jesus och Kristus bedragaren” annars är det definitivt ett tips. Och jag följer bibelreferensläsningen för nya tips!

   Radera
  3. Tack för tipset, har inte läst den.

   Radera