lördag 28 oktober 2017

Läs och lyssna på Ishiguros romanerSnart kommer flera av den nye nobelpristagaren Ishiguros böcker i ljudformat (många finns redan i e-format) på Storytel. Då ska jag både omläsa och nyläsa. Jag läste Återstoden av dagen när den var relativt ny, men jag minns inte så mycket av läsupplevelsen. Filmatiseringen har lite tagit överhanden eftersom den var så fantastisk. Jag tror att jag även läst Never let me go, men där är jag lite mer osäker. Även den har jag sett filmatiserad och verkligen gillat. Nyligen köpte jag Begravd jätte, den ser jag fram emot att lyssna på. Intressant nog är det tre olika uppläsare till böckerna, hoppas på bra matchningar. Som hängiven boklyssnare är jag glad att förlaget valde att satsa på ljudböcker och ska helt klart lyssna på denm alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar