onsdag 2 augusti 2017

Sovrumsbestyr (nej, inget snusk)


Så här ser det ut i vårt sovrum just nu. Snart åker även sängen ut. Hittills har vi målat taket, det var tidigare i en luxuös bastufurufärg. Bara att få det vitt lyfte rummet rejält. På golvet blir det samma ek som i övriga huset och tapeten blir den romantiska Poeme d'Amour i grått. Möblemanget ska bli vitt, jag har fallit för Mavis Smögen och planerar en säng, två hängande sängbord och en byrå i den stilen. Finliret med lampor och tavlor och sånt har jag inte kommit till än. Men jag har dammsugit nätet efter rea på sängkläder av bra kvalitet och ska testa om Mille Notti är så bra som det sägs. Jag är så trött på slitna lakan som går sönder, noppar sig och ser bedrövliga ut. Återkommer med en efter-bild, men räkna med att det kommer att ta ett tag.6 kommentarer:

 1. Så fint! Mitt bästa lakantips är lexington, har haft mina i 10 år och de är fortsatt urfina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett att Lexingtons lakan fått bäst i test och tänkte köpa en uppsättning så småningom. Kul att höra av ngn att de verkligen är bra.

   Radera
 2. Den grå tapeten är fantastisk! Kommer bli ruskigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Älskar vår Mille Notti-lakan :)

  SvaraRadera