onsdag 9 augusti 2017

Liten läsuppdatering


Här kommer en liten uppdatering av den senaste tidens läsning - och icke-läsning. Är nu c:a halvvägs genom Den svavelgula himlen av Westö och bara totalt älskar. Har lyssnat klart på Swing Time av Smith, men det bästa jag kan säga om den var att det gick bra att lyssna på engelska. För övrigt var den inte riktigt i min smak, vi får se om jag orkar skriva något eget inlägg om detta. Har också lyssnat halvvägs genom My name is Lucy Barton av Elizabeth Strout och det är en berättelse jag gillar. Anna K undrar ni? Jag det är den som är icke-läsningen just nu ...

3 kommentarer:

 1. Jag som hade tänkt lyssna på Swing Time ... NU blir jag tveksam. Westö läste jag på en dag, det var för bra för att lägga ifrån sig! Ska bli spännande att läsa dina inlägg om böckerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyssna på Strout i stället om du inte läst den, den tror jag du kommer att gilla..

   Radera
  2. Det har jag, det var en Anna-bok. Ska nu läsa hennes första också.

   Radera