söndag 19 februari 2017

Lite på sparlåga

Jag har varit väldigt trött och sliten de senaste veckorna och påverkad av att det närmar sig 1-årsdagen sedan mamma dog. Det är tomt. Jag har saker jag vill skriva, men orkar inget mer än slötittande på TV just nu. Fast jag läser ändå en del. Nu har som tur är generation 2 pokemon kommit så jag är ute lite mer. Jag kommer att blogga lite på sparlåga de närmaste veckorna, men är nog snart på gång igen.

7 kommentarer:

 1. Varmaste tankar till dig. Det är nu fem månader sedan min egen mamma dog helt oväntat och jag tänker på henne varendaste dag. Skickar en varm kram.

  SvaraRadera
 2. Ta den tid du behöver, och jag tänker på dig. Gör det som känns bäst för dig.

  SvaraRadera
 3. Ta hand om dig!
  Och ja, Pokémon fick ett uppsving nu, helt plötsligt ser man barn med telefoner överallt ute på promenadstråken igen :).

  SvaraRadera
 4. Sköt om dig. Det är så svårt att förlora nära anhöriga.

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig! Skickar varma tankar till dig i din svåra stund.

  SvaraRadera