tisdag 1 november 2016

Ljudboksproblem

Jag har drabbats av läsproblem efter att jag lyssnade på senaste Ferrante-boken, ingenting känns nog bra. Jag har försökt med flera, men tröttnar snabbt. Kanske bäst att specificera att det enbart gäller ljudböcker, jag har nyligen läst och älskat ett par böcker, men jag har så svårt att hitta något att lyssna på. Antingen känns det för ytligt och ointressant eller så är det den typen av litteratur man bör läsa med ögonen, t ex Linn Ullmans De oroliga. Men jag saknar verkligen att lyssna i bilen, måste hitta något. Jag gör ett försök med Flickorna av Emma Cline, håll en tumme att jag fastnar för den. Visst har ganska många av er läst den?

8 kommentarer:

 1. Läst, men inte överförtjust. Å andra sidan tror jag vi kan ha ganska olika boksmak :)

  En ljudbok jag älskade var Pride and Prejudice inläst av Rosamund Pike, kanske kan vara något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker nog ibland olika, jag älskade Frankenstein. P & P är vi överens om, men jag har läst den lite för många ggr för att vara sugen just nu.

   Radera
 2. Så där kan jag känna ibland efter en e-bok eller en vanlig bok att det är så svårt att börja med en ny bok, tur man då kan välja och läsa på ett annat sätt för det kan fungera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det tur att man kan läsa på olika sätt.

   Radera
 3. Jag har precis läst den men gillade inte. Kruxigt det där när man avslutat fantastisk bok, är himla svårt att ta tag i något nytt då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande att boken tycks ha väckt olika känslor, nu blir jag definitivt nyfiken på att läsa den i alla fall.

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, den borde ju kunna vara det i alla fall när jag ser vad den handlar om. Hoppas författaren går på djupet.

   Radera