söndag 30 oktober 2016

Utmaningen "Den bästa"


Det var kul att ha en liten utmaning på fredagarna, men nu kan jag inte komma på några mer "Vem är du i?". Däremot tänkte jag på fredag börja med en ny typ av utmaning, denna gång handlar det att helt enkelt berätta om den bästa i ett givet tema. Låter det kul? Det hoppas jag att ni ska komma att tycka, jag ska försöka vara klurig när jag hittar på olika teman så att det ibland blir lätt och ibland svårt. För den del tror jag att det ofta kommer att bli svårt att utse bara en enda "den bästa". Hänger ni med?

8 kommentarer:

 1. Låter kul, ska försöka hänga med. ;)

  SvaraRadera
 2. Låter kul, men kan bli svårt att bara välja en... Men synd att Vem är du i försvinner, gillade den utmaningen :)

  SvaraRadera
 3. Hänger gärna med på detta! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag hänger på, det låter roligt! :)

  SvaraRadera
 5. Låter kul, men jag har notoriskt svårt för att välja bara en!

  SvaraRadera
 6. Jättekul att ni är med. Och kommer jag på ngn mer "Vem är du i?" slänger jag in en som överraskning.

  SvaraRadera