onsdag 26 oktober 2016

Jag är Merry

Alltså det är ju det där med de vackra klänningarna. Jag är inte alls intresserad av mode, men jag tycker ju ändå att Arwen och de andra tjejerna har väldigt snygga klänningar. Arwen gifter sig ju också med Kungen, det är ju lockande, kanske. Och Eowyn är ju en förebild utan dess like, hon deltar i strid och är minst lika modig som männen. Fast jag gillar ju kanske inte direkt strider så mycket. Jag tycker att det verkar underbart att leva i frid, lugn och ro i Fylke. Jag är ju en lojal vän, men det vete katten om jag verkligen kan jämföra mig med Sam. Nej jag tror nog att jag väljer att vara Merry, den klokaste av hoberna och den som hjälper Eowyn att döda nazgûlen. Han är liksom en lagom stor hjälte som jag kan identifiera mig med. Och han har ofta kul.

5 kommentarer:

 1. Jag valde också Merry, med ungefär samma funderingar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter moget övervägande var han mitt självklara val.

   Radera
 2. Bra val! Han är dessutom en av få hober som inte är rädd för vatten, bara en sån sak.

  SvaraRadera
 3. Merry är en av mina absoluta favoriter, framför allt i filmerna.

  SvaraRadera