söndag 14 augusti 2016

Bokmässan 2016


Lite oplanerat blev det nu så att jag bestämde mig för att gå på Bokmässan i år. Jag missade ju i fjol och det grämde mig nästan hela hösten. Nu när jag lyckades ordna med ett gratis boende kunde jag inte motstå, men jag tycker att 3500 kr för seminariebiljetter är sanslöst dyrt. Och utan seminariebiljetter känns det inte kul alls. Så nu för det blir ett späckat schema för att få lite valuta för pengarna (däremellan ska jag ju också jaga pokémons så klart). Ska ni på Bokmässan och vad ska ni då lyssna på? Ge mig era bästa tips, jag har inte satt mig in i programmet alls ännu!

8 kommentarer:

 1. Finns nog fina pokemons i Göteborg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag ska vara bokmässandet med jagandet :)

   Radera
 2. Jag ska också dit för att gå på flera bokträffar tidigt på morgonen den 23:e, men hittade inget boende alls så blir tvungen att driva runt på gatorna till mässan öppnar... Hoppas ingen mördar eller rånar mig :P

  Behöver också lite tips på vad man ska lyssna på, har inga egna :) Tipsa mig om du hittar några ovanliga pokémons vid mässan så kommer jag springande!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kanske får skapa en grupp för pokejagande mässbesökare :)

   Radera
 3. Jag hoppas att du kommer och bokcirklar med oss på söndagen. Kim Thuy kommer och pratar om sin bok med oss :-)

  SvaraRadera
 4. Abdellah Taïa är nog den författare jag ser mest fram emot att se. Och ja, lite pokéjakt kan det allt bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser också fram emot att lyssna på Taïa. Och jaga pokisar.

   Radera