lördag 16 april 2016

Läsuppdatering

Det är ovanligt tyst på bloggen, här kommer en liten uppdatering. Jag har mycket att göra med att ta hand om min mammas hem och jag är ibland förlamad av sorg. Jag läser dock en hel del som vanligt, men har svårt att ta mig för att skriva.

I vår Jorden Runt-utmaning har jag läst två afrikanska romaner, True Murder av Yaba Badoe och Vi behöver nya namn av NoViolet Bulawayo. Någon form av recension kommer inom kort.

Dottern har börjat läsa mer och mer. Hennes favoritförfattare just nu är Ingelin Angerborn. Hon är faktiskt en favorit hos mig också, jag har nyligen läst en av hennes äldre böcker: Rum 213. Hu så spännande! Dottern ska blogga om den på sin blogg Drakungens blogg, besök henne gärna.

2 kommentarer:

  1. Åh vad trist att höra. Har precis varit i liknande situation ( antar jag, känner inte till din i detalj ) där jag fick ta hand om föräldrars plötsliga omsorgsbehov och försäljning av deras lägenhet vid sidan av mitt vanliga heltidsliv. Nu sitter jag här ett halvår senare sjukskriven för stress, så ta hand om dig! Jag vet att det är saker som måste göras, men glöm inte att andas. Och jag beklagar vad som än har hänt.

    SvaraRadera