tisdag 9 februari 2016

Bokreabeställning

En ganska liten bokreabeställning blev det, jag är inte så imponerad över utbudet i år.


5 kommentarer:

 1. För min del blir det ganska mycket. Det är som om bokhandlarna har läst min önskelista och sedan lagt in böcker efter det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyfiken på vad du beställer, har du bloggat om det? Kikar in hos dig och kollar.

   Radera
  2. Nej, har inte bloggat om det. Men för min del innebär bokrean ofta en chans att bunkra upp med fantasy och dystopier och ungdomsböcker. Det fanns en hel del på rean som jag har varit nyfiken på under längre tid, såsom Carrie Ryans zombietrilogi och Världskrig Z av Max Brooks. Det blir lite utanför min bekvämlighetszon eftersom jag varken har läst eller tittat på något zombierelaterat tidigare.

   Dessutom hade de en bok av Margaret Atwood, som jag länge tänkt att jag ska läsa något av. Sedan kunde jag inte motstå Grejen med verb av Sara Lövenstam. Två fantasyböcker av Melissa Marr och en ungdomsbok av Rachel Cohn. De odödligas hunger av Julie Kagawa. Korgen växte sig rätt stor efter ett tag...

   Radera
 2. Nio böcker förhandsbokade på Adlibris för mig. har bloggat om dem om du är nyfiken vilka det blev.

  SvaraRadera