måndag 21 september 2015

Viloläge

Är tyvärr alldeles för matt och mör för att orka komma på något bra tema för trion idag. Har nyss kommit hem från tandläkaren efter att ha dragit ut en tand. Tänker trösta mig med ett bokinköp efter att jag vilat en stund. Tematrion är tillbaka nästa vecka. Innan dess kommer en recension av Misstag i Moskva av Simone de Beauvoir - en fantastisk roman.

13 kommentarer:

 1. Men stackars dig! Då tycker jag att vi andra kan göra en tematrio ÅT dig - en som handlar om tröst och omtanke! Hoppas du mår bättre snart.

  SvaraRadera
 2. Krya. Att dra ut tänder är inte roligt.

  SvaraRadera
 3. Isch! Trösta på dig, hoppas det blir bättre fort.

  SvaraRadera
 4. http://boktanken.blogspot.se/2015/09/lyrans-tandvark.html

  Här! :-)

  SvaraRadera
 5. ta det varligt och vila upp dig! ser fram emot din recension av Misstag i Moskva. den råkade följa med mig hem ifrån biblioteket häromdagen

  SvaraRadera
 6. Doktorn rekommenderar en stadig whisky! Kan bytas ut mot konjak. ;)

  SvaraRadera
 7. Aj! Jag blev av med en ilsken visdomstand härom veckan, och kan av färsk erfarenhet rekommendera säng, böcker och värktabletter de närmaste dagarna.

  SvaraRadera
 8. Usch, kan bara föreställa mig hur det känns, har tack och lov ännu inte blivit utsatt för denna misshandel. Men jag kan tänka mig att bokinköp tröstar en hel del :)

  SvaraRadera
 9. Jag säger som Robert här ovan- ta dig en rejäl whisky. Tandutdragningar är verkligen inga höjdare - det vet jag av erfarenhet. En dos vila är också bra!

  SvaraRadera
 10. Stackare. Drog ut mina visdomständer redan innan jag fyllt 25, är glad att det är avklarat. Dock var det mest otäck och knakade läskigt, jag mådde prima redan morgonen därpå. Och hade jag inte tagit den där whiskeyn på kvällen hade jag kanske mått tipptopp ännu snabbare ;)

  SvaraRadera