lördag 12 september 2015

Augusti månads lästa klassiker

Det var verkligen inte meningen att allt läsande och bloggande skulle bli lamslaget under augusti. Men så blev det. Jag har bara läst halva En förlorad värld och nästan inget i Meramorfoser. Därför blev heller inget skrivet. Jag läste däremot Under det rosa täcket, vilket jag tycker än en modern klassiker. Men, jag lyckades inte skriva något. Hoppas verkligen att det gick bättre för er!Här kan ni lägga till länkarna med InLinkz. Det ska bli kul att få ta del av vad ni andra läst, hoppas på intressanta diskussioner i många bloggar!


7 kommentarer:

 1. Under det rosa täcket verkar det som de flesta räknar till moderna klassikerna - skulle vara intressant att läsa den.
  Tack för en trevlig klassikerutmaning denna sommar! :)

  SvaraRadera
 2. Tack för sommarens klassikerutmaning, det har varit roligt och en bra morot! :) Jag läste inte någon klassiker i augusti. Men jag kom iaf igång med att läsa Idioten i slutet av månaden och har nästan läst halva.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med föregående talare, tack! Det blev tre i augusti också: Alice i Underlandet, Oliver Twist och en filosofisk samling av nobelpristagaren och matematikern Bertrand Russell.

  SvaraRadera
 4. Superkul utmaning men min Augustibok "Farväl till vapen" har jag inte tagit mig igenom (och har därmed inget inlägg om den) Men två klassiker blev det i alla fall: Den store Gatsby och Övertalning!

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte också att det var riktigt kul. Tre klassiker blev det under sommaren: Körkarlen, Utvandrarna och Invandrarna.

  SvaraRadera
 6. Tack för en rolig läsutmaning :) Jag fick mina tre lästa (Dikter av Harry Martinson, Konsten att älska av Ovidius och Dvärgen av Pär Lagerkvist) samt också Den långa flykten av Richard Adams, men den har jag inte hunnit skriva om.

  SvaraRadera