torsdag 16 juli 2015

Fina fynd


Nu har jag gjort nya fynd på Bokborsen, Timme Noll och Walden i fint skick damp ner i postlådan idag. Jag försöker också lära mig att blogga på den nya paddan, men begriper inte hur man kan copy/paste för att göra länkar. Jag undrar också hur man i bloggerappen ställer in vilken storlek man vill ha på bilden? Tips?

7 kommentarer:

 1. Kopiera gör du genom att trycka i texten, först en gång så att du är i texten, sedan håller du in en längre stund, och då markeras ordet du är på. Då kan du välja hur mycket du vill markera och så kommer det upp en ruta där det står kopiera. När jag vill länka i blogginlägg finns det som en kedja man kan trycka på, jag markerar först vad jag vill länka sedan trycker jag på kedjan och då kommer det upp en ruta där jag skriver adressen jag vill länka till. Så fungerar det för mig i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. mmm, Walden! fin läsupplevelse på senare tid för mig. hoppas att vi får veta vad du tycker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det är hos dig jag fått tipset att läsa Walden, visst har du skrivit om den?

   Radera
 3. Svar
  1. Det verkar som om jag har något bra att se fram emot :)

   Radera
  2. Det verkar som om jag har något bra att se fram emot :)

   Radera