tisdag 20 januari 2015

Spänningsutmaningen 2015

 
Nu går jag allt lite utanför mina vanor, tro det eller ej men nu hänger jag på en utmaning. En att läsa deckare dessutom! Inte vet jag hur länge min nyligen återupptäckta vurm för deckare kommer att bestå, men jag hänger väl på så länge jag orkar. Och ja just det, det är ju så klart Mias bokhörnas Spänningsutmaning 2015 jag handlöst kastar mig in i.

Januari månads bok blir Svarthuset av Peter May (som jag ju redan läst halvvägs och gillar).

5 kommentarer:

 1. Jättekul Lyran, det finns deckare för alla. Maisie Dobbs av Jacqueline Winspear är riktigt bra.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du hakar på :)

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du skall vara med.

  SvaraRadera
 4. Tack alla! Jag har nu en lång lista författare att testa.

  SvaraRadera
 5. Oj, det var oväntat! Och böcker att läsa finns det oändligt av!

  SvaraRadera