onsdag 2 oktober 2013

Bokmässeskörden

 
Köpt och fått på Bokmässan. 2 böcker för bokslukare i juniorstorlek och en fin Julpysselbok till dottern. Pysselboken var en present från snälla Anna, dottern blev mycket glad.

Maus har jag länge velat läsa så den tackar jag Casia lite extra för. I högen finns också fina recensionsböcker från Thorén & Lindskog, Elisabeth Grate och Novellix. Leopard sålde som vanligt 4 böcker för 100 kr, vem kan motstå? Karavan med tema Kina verkar mycket intressant, jag har bläddrat lite. Oksanen och Vibeke Olsson fick jag signerade, likaså Thrillerliv av debutanten och bloggaren Ord och inga visor Jessica.

8 kommentarer:

 1. Maus är verkligen bra. Har bägge albumen. Och Vibeke Olsson är en gammal favorit, har just läst Amerikauret. Roligt att få veta att det blir en femte bok om Bricken.

  SvaraRadera
 2. Skickade precis en kommentar men den kom nog bort. I vilket fall, fin hög :) Var nära att köpa Selma Lagerlöf fyran med men det blev den nya "standard" fyran istället. Och tack för trevliga fikastunder på mässan. En av årets trevligaste inslag. Kram Mathias

  SvaraRadera
 3. Oj, det var en rejäl hög!

  SvaraRadera
 4. Det var en redig bunt. Jag som planerar att besöka mässan nästa år för första gången bör nog fundera på tåg istället för flyg för att slippa övervikt, det verkar som om man inte kan motstå att köpa mängder med böcker.

  SvaraRadera
 5. Maus är riktigt bra! Samma gäller Vibeke Olsson och Sofi Oksanen.

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken diger hög! Mycket imponerad! Jag köpte mindre än vanligt pga ekonomin, men det var nog bara bra. Lästiden är också minskad så vete 17 när jag ska hinna läsa allt jag fick med hem trots allt.:)

  SvaraRadera
 7. Det blir alltid lite mer än man tänkt sig på mässan.

  SvaraRadera
 8. Läser just nu Maus, blev tipsad om den från Babel. :-)

  SvaraRadera