onsdag 25 september 2013

Bokmässan?

Undrar ni om jag ska på Bokmässan? Ja, självklart ska jag det. Allt är packat, biljetterna (åh tack och lov för detta oplanerade inlägg, biljetterna är ju INTE packade - dröj ett ögonblick - nu är de återfunna) ligger i tryggt förvar i väskan. Resten kan ni ju vid det här laget, fotriktiga skor, bekväma, svala kläder, ryggsäck till alla böcker och den livsnödvändiga vattenflaskan.

Jag ska ägna mässan åt att träffa en massa bokbloggarkompisar och åt att gå på mängder av seminarier. Del av tiden jobbar jag och går på skolrelaterade saker. För den som är nyfiken finns min mässplanerare här. Vi ses i vimlet.

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas komma iväg på lördagen! (:

  SvaraRadera
 2. Ha det så trevligt på Bokmässan!

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag har aldrig varit på bokmässan, det låter så kul!

  SvaraRadera
 4. Ska bli väldigt trevligt att ses!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket och ja det är kul :) Ses O.

  SvaraRadera