tisdag 2 april 2013

De glömda Nobelpristagarna

När jag startade den här bloggen för snart fem år sedan var syftet att jag skulle läsa och skriva om alla Nobelpristagarna. Det har ju onekligen gått lite si och så med detta. Nobelprisprojektet är mer fokuserad och hon har nu lyckats läsa alla Nobelpristagarna på två år! Jag har blivit lite inspirerad och tänker nu försöka skärpa till mig. Till att börja med ska jag i alla fall skriva ett inlägg om varje författare jag läst. Eftersom jag läst mycket av en del och lite av andra kommer så klart inläggen att variera i omfång och djup. Men det får lov att vara OK. Dessutom ska jag försöka läsa åtminstone en ny Nobelpristagare varje månad. I den takten är jag färdig om 5 år :) Här är en uppdaterad lista över de jag läst hittills.

1 kommentar:

  1. En gammal bekant, blev borttappad iOceanien isamband med den senaste jorden runt. Kände för att komentera ang nobelläsning, har tänkt att läsa något av alla nobelpristagare och har tänkt att försöka med en i månaden, men det har inte riktigt gått tyvärr. I år däremot har jag hitills läst tre stycken:Solinkya, Walcott och Brodsky.
    Har tyvärr även slutat och blogga men det hoppas jag inte är för evigt. Camillas bokblogg.

    SvaraRadera