torsdag 21 juni 2012

Sommarprat

Det har hänt mycket hos familjen på Lyran (namnet på vårt hus) de senaste veckorna och bloggandet har gått lite på sparlåga. Dottern har varit med om sin första skolexamen, som förlöpte väl. Firandet skedde utomhus, alla frös, barnen sjöng så fint och förskoleklassarna överlämnade rosor till sexorna, som nu lämnar vår skola. Dottern ville inte alls ha någon bok i present, utan fick i stället Mario Kart till DS.

Och jag har fyllt åt. Väldigt jämnt och festligt. Men utan stort kalas, tack och lov. Och jag fick precis vad jag önskade mig, pumpstavar och en himla massa pengar att köpa böcker för. För pengarna ska jag framför allt köpa böcker till kursen i litteraturvetenskap, om jag nu kommer in. Mer om detta kommer senare.

Det enda tråkiga med festligheter är att man ju inte hinner läsa nästan något. Jag kämpar fortfarande på med Ugglemasken och The Graveyard Book, men Dracula har jag i alla fall lyssnat färdigt på. Nu följer en tid med mycket gäster och helger spenderade på resande for, så läsningen kommer att bli lite lidande. Men lite inlägg kommer det allt att bli på bloggen i alla fall under sommaren.

4 kommentarer:

 1. Grattis till dig. Hoppas du berättar i bloggen om dina bokinköp;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joså, det kommer att komma inlägg när jag väl lyckats välja...

   Radera
 2. Grattis i efterskott! Jag har läst Moa Martinsson enl min planering och håller nu på med Jenny. Ser fram emot dina inlägg! Ha en skön forts på sommaren!

  SvaraRadera