lördag 16 juni 2012

Project Runway All Stars


Ni missar väl inte Project Runway All Stars? Många av de roligaste och bästa deltagarna är tillbaks och tävlar om fantastiska priser. Det är jättekul att återse favoriter som Austin, Rami och Mondo igen. Och vissa, som t ex Michael, framstår nu som överraskande bra. Alla domarna är utbytta, det är mindre bra. Mest saknar jag den härlige Tim Gunn.

6 kommentarer:

 1. Åh vad glad jag blev detta har jag missat. Men Project Runway utan Tim Gunn, går det? Tappade nästan lusten att titta nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodaå, titta ändå. Deltagarna är extra kul.

   Radera
  2. Visst är de lite extra roliga de gamla deltagarna och trots att jag också saknar Tim tycker jag det är nästan lika bra som alltid, men Heidi är svår att ersätta.

   Radera
 2. Vi har samma böjelse, ja det är så kul att se och jag saknar också Tim!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har rätt många gemensamma böjelser, tror jag.

   Radera
 3. Åh, jag älskar project runway!

  SvaraRadera