söndag 17 juni 2012

Back on my feet again

Inläggen kommer lite sporadiskt nu eftersom jag ägnar mig åt dotterns första skolexamen, min egen födelsedag och årets sorgligaste tillställning - fotbolls-EM. Som tröst vill jag dela ett av mina favoritåk av den underbare Viktor Petrenko.

4 kommentarer:

 1. Vilken sammanträffade! Tidigare i dag publicerade jag mitt favoritåk av Philippe Candeloro från Nagano OS 1998 :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kommenterat hos dig och kom därefter på att jag också ville dela ngt fint :-)

   Radera
 2. Vad trevligt och ovanligt att få se ett klipp med konståkning i bokbloggarnas värld! Inspirerande för mig som planerar en rysk kärlekshistoria där den kvinnliga huvudkaraktären är just konståkare :-)TACK!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske kan lilla Oksana Baiul inspirera, http://www.youtube.com/watch?v=2GDdHQmcK7g&feature=related

   Radera