söndag 8 april 2012

Boknytt

Jag vet ju inte ens om jag kommer in på A-kursen till hösten (brukar det vara svårt?) men jag har redan köpt lite kurslitteratur. Alla utom Jenny Jägerfeld ingår i kursen. JJ köpte jag bara för att jag hade lust att läsa den. Tyvärr verkar den vara en typisk bok för unga människor. Och nej jag talar inte om innehållet, utan om textstorleken. Bland de övriga ser jag mest fram emot att läsa Mary Shelleys Frankenstein. Kan tala om att även Dracula ingår som kurslitteratur. En del skräck blandat med en massa klassiker således.

5 kommentarer:

 1. Frankenstein läste vi i Bokbubblarna i höstas och det blev en intressant diskussion, det är spännande att ge sig på klassikerna ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju riktigt förtjust i allt vad klassiker heter - i alla fall än så länge.

   Radera
 2. Åh vilken härlig bokhög du har införskaffat! Det beror nog på vilket universitet du söker till men vad avis jag blir, skulle vilja läsa om alla littvetkurser om jag kunde och hade möjlighet. Det är alldeles ljuvligt och underbart, du har härliga månader/år framför dig om du kommer in på kursen. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har sökt Göteborg på distans. Nu har jag kollat och 1/3 kommer in på gymnasiebetyg och 1/3 på högskolepoäng. Om jag räknat rätt har jag 19.98 i betyg och minst 300 (nya) högskolepoäng. Om inte det är extremt attraktivt att läsa A-kurser i litt vet på distans borde jag väl komma in?

  SvaraRadera