onsdag 22 februari 2012

Nobelshopping

Redan innan officiella rean var det rea på en hel del böcker på Adlibris och Bokus. Därför passade jag på att köpa lite smått och gott. I Nobelkursen jag läser finns Eyvind Johnson, Harry Martinson och Elfriede Jelinek med, därför passade jag på att köpa lite kurslitteratur. Tyvärr upptäckte jag att den här utgåvan av Johnsons roman om Olof är i lättläst version, jag begriper inte varför detta är kurslitteratur, det är ju oläsligt. Paz och Morrison är också med på kursen, de böckerna hittade jag på Bokbörsen. Och sen följde det liksom bara med några pocket i kundvagnen, helt utan min förskyllan.


3 kommentarer:

  1. Tänk så många vackra kloka underfundiga upprörande ord det finns i den bilden!

    SvaraRadera
  2. Ja, vilken tilltalande samling! Har läst några av dem. För några veckor sedan hittade jag på ett antikvariat i Göteborg en barndomsbiografi av Dario Fo. Har inte börjat än men ser fram emot att läsa den, likaså, förstås, hans skådespel.

    SvaraRadera
  3. Ja visst är dett en fin samling :-)

    SvaraRadera