måndag 21 februari 2011

Tematrio - Läsande/bloggande


Den här veckan handlar temat om ert läsande och bloggande. För min del har läsandet förändrats i o m att jag börjat blogga och äntligen har jag andra att prata böcker med. Berätta tre saker om ditt läsande/bloggande!

1. En av mina livsmål är att läsa alla Nobelpristagare. Sedan jag började blogga har jag dock mer fokuserat på att försöka läsa tänkbara framtida Nobelpristagare.

2. Jag är en oförbätterlig "själv - och folkbildare". Jag vill försöka förstå världen och jag vill få andra att se saker på ett nytt sätt. Därför är något av det roligaste med bloggen Jorden Runt-utmaningarna, där vi alla läser lite utanför våra vanliga bekvämlighetssfärer.

3. Det allra roligaste med att blogga är att delta i det sociala sammanhanget i bokbloggosfären. Tänk att det finns så oerhört mycket trevligt folk där ute!


"Instruktioner"

Låna gärna bilden om ni vill, men ladda upp den på egen eller er bloggvärds server. Svara i egen blogg eller i kommentarerna här. Om ni svarar i egen blogg, kommentera gärna här så vi hittar er!

8 kommentarer:

 1. några av Nobelpristagare är ganska tråkiga..

  SvaraRadera
 2. Här finns mina tankar om läsande och bokbloggande.
  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/02/tematrio-om-bloggande.html

  SvaraRadera
 3. Du, det dar med Nobelpristagarna stammer in pa mig ocksa! Jag vill ha last alla innan jag dor, men garna kunna vara med och saga att jag har last vinnanrna varje ar...:-)

  SvaraRadera
 4. Ja, det måste jag allt hålla med om Hannele, men en del är riktigt bra :-)

  Mmmm visst är det häftigt att ha läst författaren innan hen får priset, nåväl det har bara hänt mig en gång hittills. Men nästa år måste Assia Djebar få det...

  SvaraRadera
 5. Ja, Assia Djebar måste! Tack för att du tipsade mig om hennes böcker!
  Nu har jag skrivit en liten rad för tematrion:
  http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/2011/02/tematrio-bloggandelasande.html

  SvaraRadera
 6. Här är mina funderingar kring läsande och bloggande.
  http://erikasbokprat.blogspot.com/2011/02/tematrio-lasandebloggande.html

  SvaraRadera
 7. Läs om mitt läsande/bloggande på mrscalloway.blogspot.com
  A ROOM OF MY OWN
  hälsar
  Evy

  SvaraRadera
 8. Min trio och tankar kring läsning och bloggande finns nu här: http://www.fiktiviteter.se/2011/02/24/tematrio-om-bloggandelasande

  SvaraRadera