söndag 2 januari 2011

Ändring

Jag skulle vilja göra en ändring i litteraturlistan för årets Jorden Runt-resa (3). Anne Franks dagbok finns med som litteraturförslag i december månad, jag skulle vilja byta till En dag av David Nicholls. Jag läste nyligen om Anne Franks dagbok och tycker inte att den höll särskilt väl för en omläsning som vuxen. En dag passar bättre in och ger en bra blandning mellan tyngre och lite lättare litteratur. Dessutom har den säkert kommit i pocketversion innan dess.

3 kommentarer:

 1. Låter som ett bra förslag.
  Har nyss läst om Anne Frank och jag vart inte lika förtjust denna gång som första gångerna jag har läst den.
  Mycket beror väl på att jag *kan* den numera.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. Ok, det låter riktigt bra, jag vill gärna läsa En dag!

  SvaraRadera
 3. Jag känner också väl till Ann Franks dagbok och ser fram emot att läsa "En dag".
  Här har jag mitt inlägg Om "sju stenar till den otrogna hustrun"
  http://kajsastina.blogspot.com/.
  Jag har också nästan samtidigt läst m en v mellanrum läst Bränd av Souad, en sann historia som utspelar sig på Västbanken så jag har läst den istället för den treje boken (fick intetag på den).
  varma hälsningar.

  SvaraRadera